Hyra Gustavianum

Gustavianum går att hyra i sin helhet efter ordinarie öppettid. Vi har fyra våningar med utställningar inklusive den anatomiska teatern. När ni hyr hela museet kan ni i trapphallen duka upp mat och dryck. Hela huset har plats för 400 personer.

Tillgång till lokalerna

Lokalerna är tillgängliga endast under den tid de har bokats. Vid leverans och uppdukning av catering måste detta alltid göras inom tiden för er bokning. Vi debiterar per påbörjad timme vilket innebär att om kund nyttjar lokalen utöver bokade tider debiteras kunden ytterligare.

Avbokning

Vid avbokning 15-30 dagar före bokat datum debiteras halva lokalhyran. Vid avbokning 0-14 dagar före bokat datum debiteras hela lokalhyran.

Mat och dryck

All dryck och förtäring i våra lokaler ska beställas genom Uppsala universitets upphandlade cateringfirmor. Kontakt med cateringfirmorna ansvarar ni som arrangör själv för. Observera att det inte är tillåtet att ordna med förtäring eller dryck i museets lokaler på egen hand eller via annan cateringfirma än de som av universitetet är upphandlade.

Förtäring får endast ske på överenskommen plats i huset. På grund av kulturhistoriskt känsliga miljöer finns vissa begränsningar för vad som kan förtäras i lokalerna. Rött vin och andra drycker som kan fläcka ner golven får ej serveras i huset.

Visningar och rundturer i Gustavianum

Varför inte förena nytta med nöje? I samband med ert besök går det att beställa en guidad tur i Gustavianum. En guidad tur måste bokas senast en vecka i förväg. Avbeställning måste ske senast 24 timmar före aviserat besök, i annat fall debiteras visningsarvodet. 

Är ni intresserade av att boka en guidad visning kan ni använda er av vårt bokningsformulär eller mejla oss på bokning@gustavianum.uu.se. Vi tar endast emot bokningsförfrågningar via bokningsformulär eller på mejl.